Jak se zbavit kletby?

Nejlepším způsobem, jak se zbavit uřeknutí, je prevence. Výrazně zabránit kletbě můžete pomocí ochranných talismanů, nezapomínejte je ale pravidelně dobíjet. Pomůžou vám s tím i čtyři živly. Ochranný amulet nabijete energií Matky Země, když ho na 3 dny zakopete ke kořenům stromu. Případně jej ponořte do přírodního pramene či řeky. Během silného větru jej někde pevně zavěste. Pokud je to možné, hoďte ho do ohně nebo jím několikrát přejeďte přes plamen svíčky. Talisman dokážete nabít i na přímém slunci nebo v měsíčním svitu během úplňku. Nejdostupnějším a zřejmě nejspolehlivějším způsobem je však dobíjení pomocí rukou. Vložte jej do dlaní, zaměřte na něj svůj pohled a představujte si, jak z rukou do amuletu přechází bílé světlo.

Jak zjistit, jestli vás někdo uřknul?

Vlivem kletby se zvykneme cítit „nesvoji“. Najednou jsme citliví na počasí, náladoví, neustále unavení a intenzita negativních událostí se zvyšuje.

Možná si vzpomenete na nedávný spor s někým, ale zaklít vás mohl i někdo, o kom vůbec nevíte. V každém případě si při podobných změnách proveďte rychlý test, kterým zjistíte pravděpodobnost uřknutí. Odpovězte si na tyto otázky: Zhoršil se vám spánek? Objevily se u vás náhlé zdravotní potíže a bolesti? Máte pocit, jako by vás někdo sledoval? Ztrácíte chuť do práce a dalších aktivit? Cítíte potřebu být o samotě a spát? Jsou vaše vztahy s ostatními napjaté? Trápí vás noční můry? Setkáváte se často s překážkami? Napadají vám negativní myšlenky a představy? Jste v nedávné době výbušní?

Slabé kletby většinou projdou v momentě, kdy si je uvědomíte. V nejhorším případě projdou po několika dnech. Tehdy moc nemusíte pátrat poté, co se zbavit uřeknutí. Ty silnější vás ale budou v některých případech provázet až do konce života. Důležitý rozdíl spočívá také v tom, zda je třeba kletbu pravidelně udržovat. Nebo zda má svůj konkrétní cíl, po jehož splnění skončí. Účinek ochranných rituálů zesílíte během úplňku nebo jiných významných dnů.

Obraťte se na naše profesionály

Mnozí věštci a věštkyně se zabývají i ochranou před černou magií. Mají široké znalosti a bohaté zkušenosti s kletbami. Věštění vám také dokáže odhalit více detailů o kletbě nebo o tom, kdo ji na vás seslal. Zavolejte.