Ricinový pleťový olej

Novinka
Neohodnoceno
169 Kč 140 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)

Ricinový pleťový olej - panenský, za studena lisovaný olej, který zklidňuje problematickou pleť, pomáhá se zarudnutím a svěděním.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ricinový pleťový olej – Ricinus Communis

Panenský, za studena lisovaný olej

Bez konzervačních látek

Ricinový olej je rostlinný olej získávaný ze semen skočce obecného. Přírodní ricinový olej působí skvěle na pokožku a vlasy, zlepšuje jejich kvalitu a podporuje jejich růst. Zklidňuje problematickou pleť, pomáhá se zarudnutím a svěděním. Tento olej doporučujeme používat jako vlasovou masku, podporu růstu řas a obočí.

Ingredients (INCI): Ricinus communis Seed Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil

Použití: Je vhodný pro suchou pleť. Aplikujte přímo na důkladně vyčištěnou pokožku. Doporučujeme použít i jako masku na vlasy, řasy a obočí.

Skladování: Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci. Chránit před mrazem! Případný sediment není závadou přípravku.

Všeobecná upozornění: Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku. Dermatologicky testované. Originální receptura.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení