Olivový olej s chilli - extra silný

Neohodnoceno
139 Kč 121 Kč bez DPH
Skladem (4 ks)

Do olivového oleje přidáváme extrakt chilli, který dodá jídlu charakteristickou chuť. Chilli podporuje trávení, rychluje metabolismus a přináší celou řadu dalších pozitivních účinků.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Olivovy olej s chilli (extra silný) - extra panenský olej - rostlinný za studena lisovaný olej

Do olivového oleje přidáváme extrakt chilli, který dodá jídlu charakteristickou chuť. Chilli podporuje trávení, rychluje metabolismus a přináší celou řadu dalších pozitivních účinků.

Olivový olej získávaný za studena z prvního l i s ování je cenným zdrojem nenasycených mastných kyselin, vitamínů a antioxidantů. Je lisován z mírně nedozrálých oliv, což oleji propůjčuje výraznější chuť i aroma. Je vynikající přísadou do salátů, pomazánek, těstovin, kegrilování a podobně. Není určen pro použití při vyšších teplotách. Neobsahuje aromata, barviva ani jiné cizorodé látky 

Složení: olivový za studena lisovaný olej (země původu Španělsko), Chilli olej extrakt, vitamín E antioxidant, antioxidant výtažky z rozmarýnu (E392). Acidita max. 0,3

Doporučené dávkování: 5 ml 2 – 3 x denně (1 kávová lžíce). Nepřekračujte doporučené denní dávkování/referenční hodnotu příjmu. Dávkujte podle vaší chuti. Olej má jemnou, lahodnou a charakteristickou chuťi vůni. K dochucení studených pokrmů dle potřeby. Ani vysoké dávky nejsou zdravotním rizikem.

Nutriční hodnoty ve 100 g: Energetická hodnota 3830 Kj (932 Kcal), Bílkoviny: 0 g, Sacharidy: 0 g, Tuky 100 g, z toho: nasycené mastné kyseliny 14 g, mononenasycené mastné kyseliny 80 g, polynenasycené mastné kyseliny 6 g, Omega 3: 600 mg, Cholesterol:0 mg, Sůl: 0 g

Skladování: Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci a v mrazu. Případný zákal není závadou přípravku. Po otevření spotřebujte do 6 měsíců.

Všeobecná upozornění: Ukládat mimo dosah dětí! Není vhodné pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu.

100ml

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: